Check-in: Overnachtingen: Gasten per kamer:Promoties laagseizoen boek nu voordelig

Kijk nu op onze website voor voordelige laagseizoentarieven.

Boek een kamer vanaf 139 USD. Klik hier om op zoeken op welke data welke kamers beschikbaar zijn.JE HUWELIJKSGELOFTEN HERNIEUWEN - Speciaal romantisch pakket - omhoog

Hotel Bocas del Mar is de ideale plek om je huwelijksgeloften te vernieuwen. Hier geniet je van natuurlijk schoon en een door reizigers bekroonde klantenservice. Bekijk hier (in Engels of in Spaans) meer informatie over onze speciale aanbieding welke makkelijk kan worden opgenomen in de hotel reservering. Je huwelijksgeloften bij Bocas del Mar, voor een romantische en onvergetelijke herinnering!
 


WALVIS EXCURSIE 2018 – omhoog

  • Elke dag, tussen eind juli en midden oktober kunt u meegaan op de walvis-observatie excursies.

  • Met onze comfortabele hotelboot, lokale kapitein vanaf ons eigen dok.

  • Dit is één van onze meest populaire toeristische trekpleisters.

  • Vorig jaar werden er op 96% van onze trips bultrugwalvissen gespot.

De Golf van Chiriqui is de ideale omgeving om de bultrugwalvis te observeren terwijl hij tijdens deze periode van het jaar vanuit het zuiden migreert naar de warmere wateren. De Pacifische kust van Centraal Amerika is één van de weinige wateren ter wereld waar walvissen uit de zuidelijke hemisfeer hun noordelijke soortgenoten ontmoeten. Elk jaar komen ze naar deze streek om er aan het nageslacht te werken.

Na een lekker ‘à la carte’ ontbijt op het restaurant terras met zicht op zee, vertrekt u om 9:00 a.m. vanaf het hoteldok en vaart u de Golf van Chiriqui in. Het is zeer goed mogelijk dat u al na 20 minuten varen walvissen kunt spotten. Het maakt de ervaring extra mooi om dicht bij deze immense dieren te kunnen komen zonder veel andere boten in de buurt. Dit is een ongerepte regio met weinig toeristen, dus in de meeste gevallen zijn er enkel de walvissen, de hotelboot en het warme water van de Stille Oceaan !

Om de excursie af te sluiten varen we naar één (of twee) van de mooiste eilanden van de Golf, om er te genieten van het parelwitte zandstrand vooraleer terug te keren naar het hotel waar het intussen “lunchtime” is. (Totale duur van de excursie: ongeveer 4u.)

Een prachtige ervaring en een absolute aanrader tijdens uw vakantie in Hotel Bocas del Mar.

Prijs van de excursie: 79 USD per persoon, plus 7% Tax. Groepen kunnen genieten van een korting. Kinderen onder 15 jaar: helft van de prijs. Kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis mee.

Let op: men kan rechtstreeks, betrouwbaar en veilig via onze website. een kamer en een excursie boeken: Altijd met de beste tarieven.

Eén nacht in een tweepersoonskamer met de excursie inbegrepen vanaf 139.50 USD per persoon (vanaf 279 USD voor 2 personen: 139 USD voor de kamer plus 140 USD voor een excursie voor 2 = 279 USD), excl. tax. Extra nachten vanaf 139 USD. Ontbijt inbegrepen.

Klik hier voor onze andere activiteiten.

Boek een kamer vanaf 139 USD. Klik hier om op zoeken op welke data welke kamers beschikbaar zijn.“RELAXATION & ADVENTURE“ AANBIEDINGEN MET KORTINGEN - omhoog

Voor de speciale “Relaxation en Adventure” aanbiedingen met kortingen (4 of meer nachten), click hier. Neem contact op met ons voor directe reserveringen of meer informatie.BERGEN & OCEAAN: 2 oases in centraal panama - omhoog

Geniet van een paar dagen in de frisse berglucht van Boquete en enkele dagen aan de tropische kust van de Stille Oceaan in Boca Chica.

In samenwerking met het Haven Hotel in Boquete bieden we u een speciaal vakantiepakket.

Verblijf 2 of 3 nachten in hotel Bocas del Mar (inclusief uitgebreid ontbijt) in een standaard bungalowkamer met kingsize bed & verblijf 2 of 3 nachten in een deluxe kamer in het Haven Hotel voor 119 USD per nacht in beide hotels (plus 10 % belastingen). U geniet zo gemiddeld van 15 % korting.

Het Haven Hotel (www.boquetespa.com) is een oase van rust & kalmte. Een rustgevend modern design, klantvriendelijkheid en vernieuwde welness- en fitnessfaciliteiten wachten op u. Inclusief continentaal ontbijt. Het dorpje Boquete ligt op wandelafstand (2 minuten met de wagen). Daar vindt u een aantal fantastische restaurants voor de lunch en het diner. U verblijf in de bergen contrasteert perfect met uw verblijf in Bocas del Mar aan de kust van de Stille Oceaan (en dat terwijl we amper 90 minuten van elkaar liggen!). In het Haven Hotel zijn geen kinderen welkom.

Enkel te boeken voor 2 volwassenen in een tweepersoonskamer/twin room. Voor meer informatie en boekingen kan u rechtstreeks mailen naar: info@bocasdelmar.com.

Gasten die dit pakket voor een gecombineerd verblijf boekten, genieten van 10 % korting op het massage- en wellnesspakket in het Haven Hotel, en 10 % korting op bootexcursies bij het Bocas del Mar hotel.

Geldig van mei 2018 tot medio December 2018, met uitzondering van locale vakantie- en feestdagen.

(If you would like High Season fromJanuary-April 2019 prices are 165 USD per night at Hotel Bocas del Mar and 139 USD per night at The Haven, excluding national & local holiday periods and are subject to availability).AANBIEDINGEN VOOR YOGA GROEPEN - omhoog

Yoga groepen zijn dol op Bocas del Mar. Omgeven door een natuurlijke schoonheid is het de ideale omgeving voor een yoga retreat. Onze persoonlijke service in een tropisch paradijs staat garant voor succesvolle retreat voor leraren en deelnemers. We bieden tevens speciale prijzen voor op maat gemaakte activiteiten en excursies. Click hier voor meer informatie (in Spaans of in Engels).

 

Bocas del Mar hotel, Boca Chica, Chiriqui, Republiek Panama
Tel. nr.: +507 63 95 87 57 - Email: info@bocasdelmar.com
Website door: ONIRIA MULTIMEDIA en SPANISH APPROACH